Kılıç Meclis Üyelerini Neden Topladı ?

Siyaset 26.04.2022 - 09:05, Güncelleme: 26.04.2022 - 09:18
 

Kılıç Meclis Üyelerini Neden Topladı ?

İftar Yemeğine Katılmak Üzere Nevşehir'e Gelen Kılıç Hem Belediye,Hemde İL Genel Meclis Üyeleri İle Buluştu.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç önceki güne Nevşehir'de Katıldığı İftar sonrasında İki önemli buluşmayı bir geceye sığdırdı. Son Dönemde İsimleri İl Genel Meclisindeki oylamalarda verdikleri Red oyları ile Gündeme Gelen İl Genel Meclis Üyeleri buluşan Kılıç bu görüşme sonrasında MHP Nevşehir Belediye Meclis Grubu ile de bir araya geldi. Kılıç İlk Olarak Nevşehir İl Genel Meclisi Üyeleri ile buluşmasına ilişkin olarak ''Nevşehir Ülkü Ocakları İl Başkanlığımızın düzenlemiş olduğu iftar programımız sonrasında Parti İl Yöneticilerimiz, MHP  İl Genel Meclis Üyelerimizin Kıymetli isimleri ile bir araya geldik. Memleketimiz için istişarelerde bulunduk'' açıklamasını yaptı. Bu görüşmenin içeriğine ilişkin hiç bir açıklama yapmayan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç'ın bir sonraki görüşmesi de Nevşehir Belediye Meclis Üyeleri ile oldu.Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr. Filiz Kılıç bu görüşmeye ilişkin olarak ise ''Nevşehir programımız kapsamında Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Meclis Üyelerimiz Sayın Adnan Doğu, Sayın Ünal Kalfaoğlu, Sayın Selçuk Tekeli Beyefendiler ve Kıymetli Eşleri Hanımefendiler ile iftar yemeğinde beraberdik. ihtimamları ve ev sahiplikleri için teşekkür ediyorum'' değerlendirmesini yaptı.  
İftar Yemeğine Katılmak Üzere Nevşehir'e Gelen Kılıç Hem Belediye,Hemde İL Genel Meclis Üyeleri İle Buluştu.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç önceki güne Nevşehir'de Katıldığı İftar sonrasında İki önemli buluşmayı bir geceye sığdırdı.

Son Dönemde İsimleri İl Genel Meclisindeki oylamalarda verdikleri Red oyları ile Gündeme Gelen İl Genel Meclis Üyeleri buluşan Kılıç bu görüşme sonrasında MHP Nevşehir Belediye Meclis Grubu ile de bir araya geldi. Kılıç İlk Olarak Nevşehir İl Genel Meclisi Üyeleri ile buluşmasına ilişkin olarak ''Nevşehir Ülkü Ocakları İl Başkanlığımızın düzenlemiş olduğu iftar programımız sonrasında Parti İl Yöneticilerimiz, MHP  İl Genel Meclis Üyelerimizin Kıymetli isimleri ile bir araya geldik. Memleketimiz için istişarelerde bulunduk'' açıklamasını yaptı.

Bu görüşmenin içeriğine ilişkin hiç bir açıklama yapmayan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç'ın bir sonraki görüşmesi de Nevşehir Belediye Meclis Üyeleri ile oldu.Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr. Filiz Kılıç bu görüşmeye ilişkin olarak ise ''Nevşehir programımız kapsamında Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Meclis Üyelerimiz Sayın Adnan Doğu, Sayın Ünal Kalfaoğlu, Sayın Selçuk Tekeli Beyefendiler ve Kıymetli Eşleri Hanımefendiler ile iftar yemeğinde beraberdik. ihtimamları ve ev sahiplikleri için teşekkür ediyorum'' değerlendirmesini yaptı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.