Akşam Saatlerinde Evinde Ölü Bulundu

Asayiş 25.04.2022 - 23:48, Güncelleme: 26.04.2022 - 00:03
 

Akşam Saatlerinde Evinde Ölü Bulundu

Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde Torunu Babaannesinin cenazesini buldu.

İddiaya göre bugün iftar saatinde Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde bir bayan evinde ölü bulundu. İddiaya göre olay şöyle gelişti. Evinde yalnız yaşayan ismi ögrenilemeyen bir bayan öğleden sonra evinde uykuya daldı. Daha Önce Babaannesine her gün yemek götüren torunu yine yemek götürdü babaannesini uyuyor sanan torun üstünü örtüp evden ayrıldı. İftar saatinde yeniden gelip Babaannesini İftara kaldırmak istedi hareketsiz olduğunu görünce Polise ve 112 ye haber verdi. Olay yerine gelen Sağlık ve Polis ekipleri olay yerinde yaptıkları ilk incelemede Bayanın vefat ettiğini belirlediler. Cumhuriyet Savcının incelemesi sonrası Ceset Otopsi yapılmak üzere Nevşehir Devlet Hastanesi Morguna kaldırılırken Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde Torunu Babaannesinin cenazesini buldu.
İddiaya göre bugün iftar saatinde Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde bir bayan evinde ölü bulundu.

İddiaya göre olay şöyle gelişti. Evinde yalnız yaşayan ismi ögrenilemeyen bir bayan öğleden sonra evinde uykuya daldı.

Daha Önce Babaannesine her gün yemek götüren torunu yine yemek götürdü babaannesini uyuyor sanan torun üstünü örtüp evden ayrıldı.

İftar saatinde yeniden gelip Babaannesini İftara kaldırmak istedi hareketsiz olduğunu görünce Polise ve 112 ye haber verdi.

Olay yerine gelen Sağlık ve Polis ekipleri olay yerinde yaptıkları ilk incelemede Bayanın vefat ettiğini belirlediler. Cumhuriyet Savcının incelemesi sonrası Ceset Otopsi yapılmak üzere Nevşehir Devlet Hastanesi Morguna kaldırılırken Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.