Karanlık Çağ

Yaşam 23.04.2022 - 09:51, Güncelleme: 23.04.2022 - 09:55
 

Karanlık Çağ

Çünkü çok ileri gittik, çok. Dere yatağına evler yapmışız.

Karanlık Çağ Ben, bağ, peribacaları,Kayakapı-Kadıkalesi, Temenni Tepesi:(, Topuz Dağımız, Avla Dağımız, Erciyes Dağımız. Biz karanlıkta, Erciyes güneş altında, karlı. Bence herşey aydınlık, biz insanoğlu "Karanlık Çağını" yaşıyor bu günlerde. Engelleyip önleyemediklerimizin ve yaptıklarımızın ceremesini çekiyoruz. Karanlık Çağ. Dark Age Utanç Çağı Çünkü çok ileri gittik, çok. Dere yatağına evler yapmışız. Hukukun üstünlüğü mü, üstünlerin hukuku mu var artık sizce? Tarım toprağına evler yapmışız. Havamızı her türlü kirletmişiz. Sularımızı her türlü kirletmişiz, israf etmişiz, içindeki canlıları düşünmemişiz. Bu yüzyılda anız yakıp canlı ve bitki soykırımı yapmışız. Bu yüzyılda milyonlarca insanın hayatına çöpten sebeplerle kıymışız ya da seyretmişiz. Bu yüzyılda minicik çocukları kendilerine göre ihtiyarlarla evlendirmeye devam etmişiz. Hala söz, yazı, fikir beyan etme özgürlüğümüz tam sağlanamamış. Haklıya hakkını vermek yerine yandaşçılık gelişmiş. Bu yüzyılda sömürgecilik hala var. Herkesin mükemmel ve ücretsiz eğitim ve sağlık olanağı hala yok... Ben rehberim! Bir yeraltışehrini düşmanın ele geçirebilmesi için mümkün olan tek bir yol vardır, onun da biyolojik saldırı olduğunu zamanla çözmüştüm. Artık güven içinde gizlenebileceğimiz bir yer yok. Biz akıllı canlılara "müstehak" kelimesini yakıştıramıyorum. Her konuda 'B/ilim' , 'ahlak' bize yeterdi aslında. Ben turizmciyim mesleğimizi geri istiyorum. Ben öğretmenim, 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı kutluyorum. Türküm, devletimi, Türk'ü çok seviyorum. Dünyamızı, halkları çok seviyor, saygı duyuyorum. Saygı değer dostlarım, canlı cansız, diğerlerinin haklarına saygı duymak zorundayız. SAYGI, SAYGI, SAYGI..
Çünkü çok ileri gittik, çok. Dere yatağına evler yapmışız.

Karanlık Çağ Ben, bağ, peribacaları,Kayakapı-Kadıkalesi,

Temenni Tepesi:(, Topuz Dağımız, Avla Dağımız, Erciyes Dağımız. Biz karanlıkta, Erciyes güneş altında, karlı. Bence herşey aydınlık, biz insanoğlu "Karanlık Çağını" yaşıyor bu günlerde. Engelleyip önleyemediklerimizin ve yaptıklarımızın ceremesini çekiyoruz.

Karanlık Çağ.

Dark Age

Utanç Çağı

Çünkü çok ileri gittik, çok. Dere yatağına evler yapmışız.

Hukukun üstünlüğü mü, üstünlerin hukuku mu var artık sizce?

Tarım toprağına evler yapmışız. Havamızı her türlü kirletmişiz.

Sularımızı her türlü kirletmişiz, israf etmişiz, içindeki canlıları düşünmemişiz.

Bu yüzyılda anız yakıp canlı ve bitki soykırımı yapmışız.

Bu yüzyılda milyonlarca insanın hayatına çöpten sebeplerle kıymışız ya da seyretmişiz.

Bu yüzyılda minicik çocukları kendilerine göre ihtiyarlarla evlendirmeye devam etmişiz.

Hala söz, yazı, fikir beyan etme özgürlüğümüz tam sağlanamamış.

Haklıya hakkını vermek yerine yandaşçılık gelişmiş.

Bu yüzyılda sömürgecilik hala var. Herkesin mükemmel ve ücretsiz eğitim ve sağlık olanağı hala yok...

Ben rehberim! Bir yeraltışehrini düşmanın ele geçirebilmesi için mümkün olan tek bir yol vardır, onun da biyolojik saldırı olduğunu zamanla çözmüştüm.

Artık güven içinde gizlenebileceğimiz bir yer yok. Biz akıllı canlılara "müstehak" kelimesini yakıştıramıyorum. Her konuda 'B/ilim' , 'ahlak' bize yeterdi aslında. Ben turizmciyim mesleğimizi geri istiyorum.

Ben öğretmenim, 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı kutluyorum.

Türküm, devletimi, Türk'ü çok seviyorum. Dünyamızı, halkları çok seviyor, saygı duyuyorum. Saygı değer dostlarım, canlı cansız, diğerlerinin haklarına saygı duymak zorundayız.

SAYGI, SAYGI, SAYGI..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.