Bayram'da Sevdiğine Kavuşmak'ta Çok Zor

Yaşam 21.04.2022 - 09:39, Güncelleme: 21.04.2022 - 09:39
 

Bayram'da Sevdiğine Kavuşmak'ta Çok Zor

Otobüs Bilet Fiyatları Uçtu.En Kısa Mesafe bile İnsanları Zorlayacak Hale Geldi.

Nevşehir'de olupta özlemle beklediği Bayram ziyareti için memleketine gidecek olanları oldukça zorlu bir süreç bekliyor.Adeta Gitmek mi zor Kalmak mı zor sorusunu insanların kendilerine bugünlerde sorması gerekiyor. Çünkü Hem Bayram hem Yakıt Giderleri bir aray gelince eskiden Şehiri İçi fiyatına gidilen yerler bile artık ateş pahası olmuş vaziyette.Örnek Olarak 4 Kişilik Bir Ailenin Ankara'ya Bayram Ziyaretine Gitmesi demek; Kişi başı 170 tl'den başlayan fiyatlarla Gidiş Geliş Toplamda 1360 Tl tutuyor Otobüsle. Yol Km'si uzadıkca fiyat'ta ona göre artıyor.En Çok Tercih edilen noktalarda birisi olan Nevşehir-İstanbul arası yol ise yine 4 kişilik bir aile için kişi başı 350 tl'den başlıyor gidiş geliş toplam fiyat ise 2800 tl'yi buluyor bu fiyata yolda yenecekler dahil değil. Peki Uçak ile İstanbul'a 4 kişilik bir aile kaç liraya gider gelir ? İşte Onun cevabını da verelim.İstanbul'a Nevşehir'den aktarmasız 2 Yetişkin 2 Öğrenci Uçarsanız Tek Yön Fiyatı Anadolu Jette Tek Yön Fiyatı Kişi Başı 477 tl toplam da ödeyeceğiniz rakam ise 1907 tl olurken; aynı uçuş için Türk Hava Yolları sizden 642 tl kişi başı toplamda ise 2568 tl ücret istiyor.Gelişleri de katarsanız neredeyse bir aylık ücreti sadece Bayram İçin İstanbul'a uçak ile gitmek için vermeniz lazım.
Otobüs Bilet Fiyatları Uçtu.En Kısa Mesafe bile İnsanları Zorlayacak Hale Geldi.

Nevşehir'de olupta özlemle beklediği Bayram ziyareti için memleketine gidecek olanları oldukça zorlu bir süreç bekliyor.Adeta Gitmek mi zor Kalmak mı zor sorusunu insanların kendilerine bugünlerde sorması gerekiyor.

Çünkü Hem Bayram hem Yakıt Giderleri bir aray gelince eskiden Şehiri İçi fiyatına gidilen yerler bile artık ateş pahası olmuş vaziyette.Örnek Olarak 4 Kişilik Bir Ailenin Ankara'ya Bayram Ziyaretine Gitmesi demek; Kişi başı 170 tl'den başlayan fiyatlarla Gidiş Geliş Toplamda 1360 Tl tutuyor Otobüsle.

Yol Km'si uzadıkca fiyat'ta ona göre artıyor.En Çok Tercih edilen noktalarda birisi olan Nevşehir-İstanbul arası yol ise yine 4 kişilik bir aile için kişi başı 350 tl'den başlıyor gidiş geliş toplam fiyat ise 2800 tl'yi buluyor bu fiyata yolda yenecekler dahil değil.

Peki Uçak ile İstanbul'a 4 kişilik bir aile kaç liraya gider gelir ? İşte Onun cevabını da verelim.İstanbul'a Nevşehir'den aktarmasız 2 Yetişkin 2 Öğrenci Uçarsanız Tek Yön Fiyatı Anadolu Jette Tek Yön Fiyatı Kişi Başı 477 tl toplam da ödeyeceğiniz rakam ise 1907 tl olurken; aynı uçuş için Türk Hava Yolları sizden 642 tl kişi başı toplamda ise 2568 tl ücret istiyor.Gelişleri de katarsanız neredeyse bir aylık ücreti sadece Bayram İçin İstanbul'a uçak ile gitmek için vermeniz lazım.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.