Sendika Başkanı Hangi Sendika Başkanına Şerefsiz Dedi..

Eğitim 14.04.2022 - 21:54, Güncelleme: 15.04.2022 - 13:27
 

Sendika Başkanı Hangi Sendika Başkanına Şerefsiz Dedi..

Demir Bugün Öyle bir Paylaşım Yaptıki yenilir yutulur cinsten değildi.

Birleşik Kamu-iş İl Temsilcisi ve Eğitim-iş Nevşehir Şube Başkanı İbrahim Demir Bugün Öyle bir Paylaşım Yaptıki yenilir yutulur cinsten değildi. Hangi Senidka yada Hangi Sendika Başkanını Hedef aldığı belli olmayan bir paylaşıma imza atan Demir Öyle şeyler yazdıki Nevşehir'deki diğer eğitim sendika başkanlarının bu yazı karşısında ne diyeceği de merak konusu oldu. Birleşik Kamu-iş İl Temsilcisi ve Eğitim-iş Nevşehir Şube Başkanı İbrahim Demir'in Yazdıkları; ''Sendikamızı Okullarda karalamaya çalışan, bir siyasi parti ile ilişkilendirmek için elinden geleni yapan sendika yöneticileri.Yetki alacağız diye üyelerimizin kapısını çalarken bu yaptıklarını unutanlar hem müfteri hem yalancı hem şerefsizdir. Kamu çalışanlarının, özgür iradeleriyle tercih ortaya koyduklarında bu tercihi sorgulayanlara sesleniyorun.Büyük laflar ve klavye kahramanlığı yapmayı bırakın, biraz sözlerinizin arkasında durun.Bu lafları edecek en son kişi sizsiniz.Siz iki yüzlüsünüz Sizin gibiler Başkasının gözündeki çöpü görüp, kendi gözündeki merteği görmez.Hayatta hiç bir zaman yalpalamayacaksın, düşüncelerinde bir ileri, bir geri adım atmayacaksın. Her devrin adamı değil, her devirde adam olacaksın''
Demir Bugün Öyle bir Paylaşım Yaptıki yenilir yutulur cinsten değildi.

Birleşik Kamu-iş İl Temsilcisi ve Eğitim-iş Nevşehir Şube Başkanı İbrahim Demir Bugün Öyle bir Paylaşım Yaptıki yenilir yutulur cinsten değildi.

Hangi Senidka yada Hangi Sendika Başkanını Hedef aldığı belli olmayan bir paylaşıma imza atan Demir Öyle şeyler yazdıki Nevşehir'deki diğer eğitim sendika başkanlarının bu yazı karşısında ne diyeceği de merak konusu oldu.

Birleşik Kamu-iş İl Temsilcisi ve Eğitim-iş Nevşehir Şube Başkanı İbrahim Demir'in Yazdıkları;

''Sendikamızı Okullarda karalamaya çalışan, bir siyasi parti ile ilişkilendirmek için elinden geleni yapan sendika yöneticileri.Yetki alacağız diye üyelerimizin kapısını çalarken bu yaptıklarını unutanlar hem müfteri hem yalancı hem şerefsizdir.

Kamu çalışanlarının, özgür iradeleriyle tercih ortaya koyduklarında bu tercihi sorgulayanlara sesleniyorun.Büyük laflar ve klavye kahramanlığı yapmayı bırakın, biraz sözlerinizin arkasında durun.Bu lafları edecek en son kişi sizsiniz.Siz iki yüzlüsünüz Sizin gibiler Başkasının gözündeki çöpü görüp, kendi gözündeki merteği görmez.Hayatta hiç bir zaman yalpalamayacaksın, düşüncelerinde bir ileri, bir geri adım atmayacaksın. Her devrin adamı değil, her devirde adam olacaksın''

ibrtahim-demir.png

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.