BELEDİYE

ÇEVRE DOSTU BİN OKUL Projesi Sürüyor

Eğitim 13.04.2022 - 17:20, Güncelleme: 13.04.2022 - 17:20
 

ÇEVRE DOSTU BİN OKUL Projesi Sürüyor

Yoneticileri ve öğretmenlerine çevre bilinci ve iklim değişikliğiyle ilgili sürekli eğitimler verilecektir

Nevşehir Il Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada Nevşehir'de bu kapsamda incelemeler yapıldığı açıklandı. İl Millî Eğitim Müdürü Memet POLAT, 'Çevre Dostu Bin Okul' projesi kapsamında Yavuz Sultan Selim Han Ortaokulunda yürütülen çalışmaları incelemelerde bulundu Açıklamada "Bakanlığımız ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı iş birliğiyle 'Temiz Okul ve Temiz Enerji' çatısı altındaki bir alt proje olan 'Çevre Dostu Bin Okul Projesi' uygulanmaya başlandı. Proje ile enerjiyi verimli kullanma, sularımızı koruma ve tasarruflu kullanma, düzenli bir atık yönetim sistemi oluşturma ve doğal çevreye katkıda bulunma amaçlanmaktadır. Okullarımızı çevreyle dost olacak ve sıfır atık kültürünün yaygınlaştığı okullara dönüştürecek olan proje kapsamında, Bakanlığımızın destekleriyle bin okulun tüm yöneticileri ve öğretmenlerine çevre bilinci ve iklim değişikliğiyle ilgili sürekli eğitimler verilecektir"ifadelerine yer verildi.
Yoneticileri ve öğretmenlerine çevre bilinci ve iklim değişikliğiyle ilgili sürekli eğitimler verilecektir
Nevşehir Il Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada Nevşehir'de bu kapsamda incelemeler yapıldığı açıklandı.

İl Millî Eğitim Müdürü Memet POLAT, 'Çevre Dostu Bin Okul' projesi kapsamında Yavuz Sultan Selim Han Ortaokulunda yürütülen çalışmaları incelemelerde bulundu

Açıklamada "Bakanlığımız ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı iş birliğiyle 'Temiz Okul ve Temiz Enerji' çatısı altındaki bir alt proje olan 'Çevre Dostu Bin Okul Projesi' uygulanmaya başlandı.

Proje ile enerjiyi verimli kullanma, sularımızı koruma ve tasarruflu kullanma, düzenli bir atık yönetim sistemi oluşturma ve doğal çevreye katkıda bulunma amaçlanmaktadır.

Okullarımızı çevreyle dost olacak ve sıfır atık kültürünün yaygınlaştığı okullara dönüştürecek olan proje kapsamında,

Bakanlığımızın destekleriyle bin okulun tüm yöneticileri ve öğretmenlerine çevre bilinci ve iklim değişikliğiyle ilgili sürekli eğitimler verilecektir"ifadelerine yer verildi.

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.