Sınav Sorunsuz Yapıldı

Eğitim 10.04.2022 - 16:23, Güncelleme: 10.04.2022 - 16:23
 

Sınav Sorunsuz Yapıldı

Nevşehir İl Merkezinde ilk kez “2022 yılı Yabancı Dil Seviye Tespit Sınavı (2022-YDS/1)” yapıldı.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı tarafından Nevşehir İl Merkezinde ilk kez “2022 yılı Yabancı Dil Seviye Tespit Sınavı  (2022-YDS/1)” yapıldı. Nevşehir İl Merkezinde ÖSYM tarafın ilk kez yapılan sınav hazırlıklarını ve uygulama sürecini yerinde takip eden NEVÜ Rektörü ve ÖSYM Nevşehir Sınav Koordinatörü Prof. Dr. Semih Aktekin, “Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı tarafından alınan kararla bu yıl ilk kez her ilde uygulanan 2022 yılı Yabancı Dil Seviye Tespit Sınavı (2022-YDS/1) üniversitemiz ile birlikte Nevşehir E-Ti Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda yapılan hazırlıklar ve alınan tedbirler eşliğinde başarılı ve sorunsuz bir şekilde gerçekleştirildi. Üniversitemiz akademik ve idari personelinin yanı sıra Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü ve Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı’ndan 78 personel görev aldı.  Saat 10:15'de başlayarak 180 dakika süren ve 22 salonda tek oturumda gerçekleştirilen sınava Nevşehir İl merkezinde 284'i kadın aday ve 227’si de erkek aday olmak üzere toplam 511 aday girdi. Yapılan sınavın tüm adaylar için hayırlara vesile olmasını temenni ederken, sınavın başarılı ve sorunsuz bir şekilde tamamlanmasında görev alan üniversitemiz tüm akademik ve idari personeli ile Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü personeline, bina ve sınav güvenliğinden sorumlu Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü ve Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı personellerine görevlerini en iyi şekilde yerine getirmelerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Nevşehir İl Merkezinde ilk kez “2022 yılı Yabancı Dil Seviye Tespit Sınavı (2022-YDS/1)” yapıldı.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı tarafından Nevşehir İl Merkezinde ilk kez “2022 yılı Yabancı Dil Seviye Tespit Sınavı  (2022-YDS/1)” yapıldı.

Nevşehir İl Merkezinde ÖSYM tarafın ilk kez yapılan sınav hazırlıklarını ve uygulama sürecini yerinde takip eden NEVÜ Rektörü ve ÖSYM Nevşehir Sınav Koordinatörü Prof. Dr. Semih Aktekin, “Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı tarafından alınan kararla bu yıl ilk kez her ilde uygulanan 2022 yılı Yabancı Dil Seviye Tespit Sınavı (2022-YDS/1) üniversitemiz ile birlikte Nevşehir E-Ti Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda yapılan hazırlıklar ve alınan tedbirler eşliğinde başarılı ve sorunsuz bir şekilde gerçekleştirildi.

Üniversitemiz akademik ve idari personelinin yanı sıra Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü ve Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı’ndan 78 personel görev aldı.  Saat 10:15'de başlayarak 180 dakika süren ve 22 salonda tek oturumda gerçekleştirilen sınava Nevşehir İl merkezinde 284'i kadın aday ve 227’si de erkek aday olmak üzere toplam 511 aday girdi.

Yapılan sınavın tüm adaylar için hayırlara vesile olmasını temenni ederken, sınavın başarılı ve sorunsuz bir şekilde tamamlanmasında görev alan üniversitemiz tüm akademik ve idari personeli ile Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü personeline, bina ve sınav güvenliğinden sorumlu Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü ve Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı personellerine görevlerini en iyi şekilde yerine getirmelerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.