Öğrencilere Tam Destek

Eğitim 04.04.2022 - 09:23, Güncelleme: 04.04.2022 - 09:23
 

Öğrencilere Tam Destek

Nevşehirli Pazarcı Esnafı Gecenin yarısında ders çalışan öğrencilere Meyve İkramında bulundu.

Nevşehir Hacı Bektaşı Veli Üniversitesinde okuyan öğrencilere Kızılay ve Pazarcılar Odasından çeşitli ikramlar yapıldı. Üniversite öğrencilerine yönelik olarak özellikle gece geç saatlere kadar Üniversite kütüphanesinde ders çalışan öğrencilere Nevşehir'deki sivil toplum kuruluşları desteklerini hiç kesmiyor. Kızılay Nevşehir Şubesi Bu Öğrenciler için gece 01 ila 03 arasında çorba ve sahur ihtiyaçlarını karşılarken öğrencilere bir destekte Nevşehir Pazarcılar odası başkanı Selim Özmen'den geldi. Özmen ve Nevşehirli Pazarcı Esnafı Gecenin yarısında ders çalışan öğrencilere Meyve İkramında bulundu.
Nevşehirli Pazarcı Esnafı Gecenin yarısında ders çalışan öğrencilere Meyve İkramında bulundu.

Nevşehir Hacı Bektaşı Veli Üniversitesinde okuyan öğrencilere Kızılay ve Pazarcılar Odasından çeşitli ikramlar yapıldı.

Üniversite öğrencilerine yönelik olarak özellikle gece geç saatlere kadar Üniversite kütüphanesinde ders çalışan öğrencilere Nevşehir'deki sivil toplum kuruluşları desteklerini hiç kesmiyor.

Kızılay Nevşehir Şubesi Bu Öğrenciler için gece 01 ila 03 arasında çorba ve sahur ihtiyaçlarını karşılarken öğrencilere bir destekte Nevşehir Pazarcılar odası başkanı Selim Özmen'den geldi. Özmen ve Nevşehirli Pazarcı Esnafı Gecenin yarısında ders çalışan öğrencilere Meyve İkramında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.