Köy Okulunda Teknoloji Yarışması

Eğitim 03.04.2022 - 12:04, Güncelleme: 03.04.2022 - 12:04
 

Köy Okulunda Teknoloji Yarışması

Okul içinde kurulan standlarda Öğrenciler de hazırladıkları projelerini anlatarak derece yapmaya çalıştı.

Başlığa Bakınca Özel bir okul sandı iseniz yanıldınız bir devlet okulunda üstelik Nevşehir merkez'de değil bir köy okulunda. Sizlere her gün bir köy okulumuzun yaptığı bir birinden güzel etkinliklerin haberlerini sunmaya devam ediyoruz devam da edeceğiz. Nevşehir'in Derinkuyu İlçesine bağlı KUYULUTATLAR ŞEHİT ERHAN KARATAŞ İLKOKULU VE İMAM HATİP ORTAOKULU'nda Fen Tekneloji dersi proje yarışması düzenlendi. Juri Öğretmenlerden oluştu. Okul içinde kurulan standlarda Öğrenciler de hazırladıkları projelerini anlatarak derece yapmaya çalıştı. KUYULUTATLAR ŞEHİT ERHAN KARATAŞ İLKOKULU VE İMAM HATİP ORTAOKULU'ndan yapılan kısa açıklamada ise; ''Fen ve Teknoloji dersi Proje yarışmasında ortaokul öğrencileri kendilerinin oluşturduğu projeleri sergilediler. Yarışmada dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ederiz. Emeği geçen öğretmenlerimiz ve idarecilerimize teşekkür ederiz'' denildi..
Okul içinde kurulan standlarda Öğrenciler de hazırladıkları projelerini anlatarak derece yapmaya çalıştı.

Başlığa Bakınca Özel bir okul sandı iseniz yanıldınız bir devlet okulunda üstelik Nevşehir merkez'de değil bir köy okulunda.

Sizlere her gün bir köy okulumuzun yaptığı bir birinden güzel etkinliklerin haberlerini sunmaya devam ediyoruz devam da edeceğiz.

Nevşehir'in Derinkuyu İlçesine bağlı KUYULUTATLAR ŞEHİT ERHAN KARATAŞ İLKOKULU VE İMAM HATİP ORTAOKULU'nda Fen Tekneloji dersi proje yarışması düzenlendi.

Juri Öğretmenlerden oluştu. Okul içinde kurulan standlarda Öğrenciler de hazırladıkları projelerini anlatarak derece yapmaya çalıştı. KUYULUTATLAR ŞEHİT ERHAN KARATAŞ İLKOKULU VE İMAM HATİP ORTAOKULU'ndan yapılan kısa açıklamada ise;

''Fen ve Teknoloji dersi Proje yarışmasında ortaokul öğrencileri kendilerinin oluşturduğu projeleri sergilediler. Yarışmada dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ederiz. Emeği geçen öğretmenlerimiz ve idarecilerimize teşekkür ederiz'' denildi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.