Bu Çocuklar Bez Bebek Yapıyorlar

Eğitim 02.04.2022 - 15:33, Güncelleme: 02.04.2022 - 15:33
 

Bu Çocuklar Bez Bebek Yapıyorlar

Öğretmeni Muharrem Yüksel. Öğrencilerin Bu çalışmasına bir video çekildi ve yayınlandı.

Öğrenciler Atık Malzemelerden Bez bebek Yapmaya Başladılar. E-Twining Projesi kapsamın da uygulanan yöntem ile Okul'da ve Evlerde atık tekstil ürünleri topluyor ve Bunlardan öğrenciler Bez bebek Yapıyorlar. Bu projeyi uygulayan okul ise Özel bir okul değil Bir devlet okulu.Acıgöl İlçesinde bulunan Atatürk İlkokulu. Öğrencilerin bu etwining projesine dahil olmasını sağlayan isim ise okul öğretmeni Muharrem Yüksel. Öğrencilerin Bu çalışmasına bir video çekildi ve yayınlandı. Acıgöl Atatürk ilkokulundan yapılan açıklamada ''Kıyafet Doktoru eTwinning Projesi kapsamında öğrencilerimiz atık tekstil ürünlerinden bez bebekler yaptılar. Muharrem YÜKSEL öğretmenimize teşekkür ederiz'' denildi.. İşte Acıgöl Atatürk İlkokulu Öğrencilerinin Atık Tekstil ürünlerinden Bez bebek yapımı videsu..
Öğretmeni Muharrem Yüksel. Öğrencilerin Bu çalışmasına bir video çekildi ve yayınlandı.

Öğrenciler Atık Malzemelerden Bez bebek Yapmaya Başladılar. E-Twining Projesi kapsamın da uygulanan yöntem ile Okul'da ve Evlerde atık tekstil ürünleri topluyor ve Bunlardan öğrenciler Bez bebek Yapıyorlar.

Bu projeyi uygulayan okul ise Özel bir okul değil Bir devlet okulu.Acıgöl İlçesinde bulunan Atatürk İlkokulu. Öğrencilerin bu etwining projesine dahil olmasını sağlayan isim ise okul öğretmeni Muharrem Yüksel. Öğrencilerin Bu çalışmasına bir video çekildi ve yayınlandı.

Acıgöl Atatürk ilkokulundan yapılan açıklamada ''Kıyafet Doktoru eTwinning Projesi kapsamında öğrencilerimiz atık tekstil ürünlerinden bez bebekler yaptılar. Muharrem YÜKSEL öğretmenimize teşekkür ederiz'' denildi..

İşte Acıgöl Atatürk İlkokulu Öğrencilerinin Atık Tekstil ürünlerinden Bez bebek yapımı videsu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.