Çorum'dan Nevşehir'e Geldiler

Eğitim 02.04.2022 - 14:24, Güncelleme: 02.04.2022 - 14:24
 

Çorum'dan Nevşehir'e Geldiler

Çorum Şehit Mustafa Solak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine Gezdirildi

Çorum Şehit Mustafa Solak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)’yü ziyaret ederek, üniversitenin akademik birimleri ve sosyal tesislerini gezdi. Çorum Şehit Mustafa Solak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine NEVÜ Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi  (NÜKMER)  tarafından üniversite tanıtımı yapıldı. NEVÜ NÜKMER Kariyer Uzmanı Bilge Gülten Çiftci öğrencilere üniversitenin sahip olduğu fakülteleri gezdirdi. Bu kapsamda ziyaret edilen Semra ve Vefa Küçük Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde öğrencileri karşılayan Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Aynur Kızılırmak, Doç. Dr. Gamze Muz ve Kariyer Bilim Temsilcileri Dr. Gülden Küçükakça Çelik ve Dr. Şefika Dilek Güven tarafından fakülte tanıtımı ile ilgili bir seminer düzenlenerek, fakülte derslikleri ve uygulama alanları gezdirildi. Daha sonra Hoca Ahmed Yesevi Kütüphanesi’ni ziyaret eden öğrenciler, kütüphane Şube Müdürü Gökhan Onmuş tarafından kütüphane hizmetleri ve fiziki imkanları hakkında bilgilendirildi. Spor Bilimleri Fakültesi öğretim görevlisi ve NÜKMER Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. M. Toprak Keskin son olarak öğrencilere Spor Bilimleri Fakültesi ve üniversitenin Spor Merkezi imkanları hakkında bilgilendirme yaptı.
Çorum Şehit Mustafa Solak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine Gezdirildi

Çorum Şehit Mustafa Solak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)’yü ziyaret ederek, üniversitenin akademik birimleri ve sosyal tesislerini gezdi.

Çorum Şehit Mustafa Solak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine NEVÜ Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi  (NÜKMER)  tarafından üniversite tanıtımı yapıldı. NEVÜ NÜKMER Kariyer Uzmanı Bilge Gülten Çiftci öğrencilere üniversitenin sahip olduğu fakülteleri gezdirdi.

Bu kapsamda ziyaret edilen Semra ve Vefa Küçük Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde öğrencileri karşılayan Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Aynur Kızılırmak, Doç. Dr. Gamze Muz ve Kariyer Bilim Temsilcileri Dr. Gülden Küçükakça Çelik ve Dr. Şefika Dilek Güven tarafından fakülte tanıtımı ile ilgili bir seminer düzenlenerek, fakülte derslikleri ve uygulama alanları gezdirildi.

Daha sonra Hoca Ahmed Yesevi Kütüphanesi’ni ziyaret eden öğrenciler, kütüphane Şube Müdürü Gökhan Onmuş tarafından kütüphane hizmetleri ve fiziki imkanları hakkında bilgilendirildi.

Spor Bilimleri Fakültesi öğretim görevlisi ve NÜKMER Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. M. Toprak Keskin son olarak öğrencilere Spor Bilimleri Fakültesi ve üniversitenin Spor Merkezi imkanları hakkında bilgilendirme yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.