Bu Sınıf Yakında Açılıyor

Eğitim 28.03.2022 - 11:17, Güncelleme: 28.03.2022 - 13:06
 

Bu Sınıf Yakında Açılıyor

Bu Sınıf Lira Devlet Harcaması ile açılacak.

Türkiye Genelinde hayırseverler aracılığı ile özellikle köy okullarına sınıflar açan Aba Nevşehir'de de bir sınıf açıyor. Özel bir okulda Sınıf Öğretmen olarak görev yapan Eyüp Aba,Türkiye çapında hayırseverler le bir arada köy okullarının ihtiyaçlarını karşılamak için çalışan bir öğretmen. Ana Nevşehir'de de ismi açıklanmayan bir okula bu müzik sınıfını Milli Eğitim Nevşehir Il Müdürlüğü ile birlikte açacaklarını açıkladı. Eyüp Aba yaptığı Açıklamada "Bu defa ki Müzik Sınıfımızı Nevşehir’e kuruyoruz. Yakın zamanda açılışını yaparak öğrenci kardeşlerimizin hizmetine sunacağımız Müzik Sınıfımıza vesile olanlara ve yanımızda olan Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Sn.Memet POLAT’a teşekkür ediyorum" açıklamasını yaptı.
Bu Sınıf Lira Devlet Harcaması ile açılacak.

Türkiye Genelinde hayırseverler aracılığı ile özellikle köy okullarına sınıflar açan Aba Nevşehir'de de bir sınıf açıyor.

Özel bir okulda Sınıf Öğretmen olarak görev yapan Eyüp Aba, Türkiye çapında hayırseverler le bir arada köy okullarının ihtiyaçlarını karşılamak için çalışan bir öğretmen.

Ana Nevşehir'de de ismi açıklanmayan bir okula bu müzik sınıfını Milli Eğitim Nevşehir Il Müdürlüğü ile birlikte açacaklarını açıkladı.

Eyüp Aba yaptığı Açıklamada "Bu defa ki Müzik Sınıfımızı Nevşehir’e kuruyoruz.

Yakın zamanda açılışını yaparak öğrenci kardeşlerimizin hizmetine sunacağımız Müzik Sınıfımıza vesile olanlara ve yanımızda olan Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Sn.Memet POLAT’a teşekkür ediyorum" açıklamasını yaptı.

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.