Yazar Sinan Akyüz Bahçeşehir'de

Eğitim 21.03.2022 - 16:43, Güncelleme: 22.03.2022 - 10:31
 

Yazar Sinan Akyüz Bahçeşehir'de

Bahçeşehir Koleji Nevşehir Kampüsü Yazar Sinan Akyüz'ü ağırlıyor

Bahçeşehir Koleji Nevşehir Kampüsü Yazar Sinan Akyüz'ü ağırlıyor... Farklı vizyonu ve değişen dünyaya ayak uydurabilme özelliği ile Bahçeşehir Koleji Nevşehir'e hizmet etmeye devam ediyor. Elveda Aşk, Piruze, İncir Kuşları gibi popüler kitapların yazarı Sinan Akyüz Bahçeşehir Koleji Nevşehir Kampüsü'ne geliyor; ünlü yazar Sinan Akyüz öğrencilerimiz, velilerimiz ve Nevşehir halkı ile buluşuyor. Sinan Akyüz, 30 Mart 2022 Çarşamba günü saat 15.00'te öğrencilerimiz ile, saat 19.00'da veli ve Nevşehir halkı ile söyleşi yapacaktır.
Bahçeşehir Koleji Nevşehir Kampüsü Yazar Sinan Akyüz'ü ağırlıyor

Nevşehir Kampüsü " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Bahçeşehir Koleji Nevşehir Kampüsü Yazar Sinan Akyüz'ü ağırlıyor...

Farklı vizyonu ve değişen dünyaya ayak uydurabilme özelliği ile Bahçeşehir Koleji Nevşehir'e hizmet etmeye devam ediyor.

Elveda Aşk, Piruze, İncir Kuşları gibi popüler kitapların yazarı Sinan Akyüz Bahçeşehir Koleji Nevşehir Kampüsü'ne geliyor; ünlü yazar Sinan Akyüz öğrencilerimiz, velilerimiz ve Nevşehir halkı ile buluşuyor.

Sinan Akyüz, 30 Mart 2022 Çarşamba günü saat 15.00'te öğrencilerimiz ile, saat 19.00'da veli ve Nevşehir halkı ile söyleşi yapacaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.