Krem Karamel Oyunu Ilgi Gördü

Yaşam 20.03.2022 - 11:37, Güncelleme: 21.03.2022 - 14:59
 

Krem Karamel Oyunu Ilgi Gördü

“Krem Karamel” Tiyatro Oyunu NEVÜ’de Sahnelendi

“Krem Karamel” Tiyatro Oyunu NEVÜ’de Sahnelendi T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü Trabzon Devlet Tiyatrosu tarafından “Krem Karamel” adlı tiyatro oyunu, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)’de sahnelendi. Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) ve Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü arasında imzalanan protokol kapsamında Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü’ne bağlı tüm Bölge Müdürlüklerince NEVÜ Vali Şinasi Kuş Kültür ve Kongre Merkezi Damat İbrahim Paşa Salonu’nda her ay düzenli olarak temsil verilmesinin karara bağlanmasının ardından yedinci tiyatro gösterisi olan "Krem Karamel" adlı tiyatro oyunu, tiyatro severlerle buluşturuldu. NEVÜ Vali Şinasi Kuş Kültür ve Kongre Merkezi Damat İbrahim Paşa Salonu’nda Trabzon Devlet Tiyatrosu tarafından sahnelenen Zeynep Kaçar’ın yazdığı ve Funda Mete’nin yönettiği "Krem Karamel" adlı tiyatro oyununa; NEVÜ akademik ve idari personeli ile öğrencilerinin yanı sıra tiyatro severler izleyici olarak katıldı. Evli bir kadının mutfağı ve kendi iç dünyası arasındaki yolculuğunun bazen güldürerek bazen de düşündürerek anlatıldığı, bir insanın isterse her şeyi tek başına başarabileceğinin vurgulandığı tiyatro gösterimi sonunda katılımcılar, tiyatro oyuncularını ve ekibini ayakta alkışladı. NEVÜ ile Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü arasında imzalanan protokol kapsamında NEVÜ Vali Şinasi Kuş Kültür ve Kongre Merkezi Damat İbrahim Paşa Salonu’nda her ay düzenli olarak halka açık tiyatro etkinlikleri devam edecek.
“Krem Karamel” Tiyatro Oyunu NEVÜ’de Sahnelendi

“Krem Karamel” Tiyatro Oyunu NEVÜ’de Sahnelendi

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü Trabzon Devlet Tiyatrosu tarafından “Krem Karamel” adlı tiyatro oyunu, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)’de sahnelendi.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) ve Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü arasında imzalanan protokol kapsamında Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü’ne bağlı tüm Bölge Müdürlüklerince NEVÜ Vali Şinasi Kuş Kültür ve Kongre Merkezi Damat İbrahim Paşa Salonu’nda her ay düzenli olarak temsil verilmesinin karara bağlanmasının ardından yedinci tiyatro gösterisi olan "Krem Karamel" adlı tiyatro oyunu, tiyatro severlerle buluşturuldu.

NEVÜ Vali Şinasi Kuş Kültür ve Kongre Merkezi Damat İbrahim Paşa Salonu’nda Trabzon Devlet Tiyatrosu tarafından sahnelenen Zeynep Kaçar’ın yazdığı ve Funda Mete’nin yönettiği "Krem Karamel" adlı tiyatro oyununa; NEVÜ akademik ve idari personeli ile öğrencilerinin yanı sıra tiyatro severler izleyici olarak katıldı.

Evli bir kadının mutfağı ve kendi iç dünyası arasındaki yolculuğunun bazen güldürerek bazen de düşündürerek anlatıldığı, bir insanın isterse her şeyi tek başına başarabileceğinin vurgulandığı tiyatro gösterimi sonunda katılımcılar, tiyatro oyuncularını ve ekibini ayakta alkışladı.

NEVÜ ile Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü arasında imzalanan protokol kapsamında NEVÜ Vali Şinasi Kuş Kültür ve Kongre Merkezi Damat İbrahim Paşa Salonu’nda her ay düzenli olarak halka açık tiyatro etkinlikleri devam edecek.

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.