LGS Deneme Sınavı Yapıldı

Eğitim 19.03.2022 - 12:45, Güncelleme: 20.03.2022 - 10:52
 

LGS Deneme Sınavı Yapıldı

Bugün Nevşehir İl Genelinde LGS Deneme Sınavı Heyecanı Yaşandı

Bugün Nevşehir İl Genelinde LGS Deneme Sınavı Heyecanı Yaşandı.İl Merkezi ve İlçelerde düzenlenen sınav'da öğrenciler bire bir LGS Heyecanını yaşamış oldu. {C} Sınav Nevşehir'deki Çeşitli okullarda sabah saatlerinde gerçekleştirildi. Sınava kça öğrencinin katıldığı konusunda net bir açıklama yapılmazken Sına Merkezlerini Nevşehir Milli Eğitim İl Müdürü Memet Polat'ta ziyaret etti. Nevşehir Milli Eğitim İl Müdürlüğünden Konuya İlişkin yapılan kısa açıklamada ise ''İl Müdürümüz Sayın Memet Polat, ilimiz genelinde gerçekleştirilen LGS Seviye Tespit Sınavı'nın yapıldığı okullarımızı gezerek velilerimizle ve sınava giren öğrencilerimizle bir araya geldi. Onlarla sohbet edip talep ve önerilerini dinledi'' denildi..
Bugün Nevşehir İl Genelinde LGS Deneme Sınavı Heyecanı Yaşandı

Bugün Nevşehir İl Genelinde LGS Deneme Sınavı Heyecanı Yaşandı.İl Merkezi ve İlçelerde düzenlenen sınav'da öğrenciler bire bir LGS Heyecanını yaşamış oldu. {C} Sınav Nevşehir'deki Çeşitli okullarda sabah saatlerinde gerçekleştirildi.

Sınava kça öğrencinin katıldığı konusunda net bir açıklama yapılmazken Sına Merkezlerini Nevşehir Milli Eğitim İl Müdürü Memet Polat'ta ziyaret etti.

Nevşehir Milli Eğitim İl Müdürlüğünden Konuya İlişkin yapılan kısa açıklamada ise ''İl Müdürümüz Sayın Memet Polat, ilimiz genelinde gerçekleştirilen LGS Seviye Tespit Sınavı'nın yapıldığı okullarımızı gezerek velilerimizle ve sınava giren öğrencilerimizle bir araya geldi.

Onlarla sohbet edip talep ve önerilerini dinledi'' denildi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.