Bahçeşehir Koleji Oyun Sergilendi

Eğitim 17.03.2022 - 12:43, Güncelleme: 17.03.2022 - 14:20
 

Bahçeşehir Koleji Oyun Sergilendi

Bahçeşehir Koleji Öğrencileri Tasarladıkları Oyunları Sergiledi

Bahçeşehir Koleji Öğrencileri Tasarladıkları Oyunları Sergiledi. Bahçeşehir Koleji Nevşehir Kampüsü Ortaokul Robotik Kodlama Kulübü öğrencileri sene boyunca tasarlamış oldukları oyunları ve ürünleri okulumuzun sergi alanında okulumuz öğrencilerine sunum yaparak deneyimlerini paylaştı. Öğrenciler hem eğlendi hem de kodlama ve robotik alanında neler yapabileceklerinin farkına vardı. Bahçeşehir koleji eğitimi önemseyenlerin eğitime gönül verenlerin okuludur. Başarıyı ve güzellikleri paylaşmak dileğiyle.
Bahçeşehir Koleji Öğrencileri Tasarladıkları Oyunları Sergiledi

Bahçeşehir Koleji Öğrencileri Tasarladıkları Oyunları Sergiledi.

Bahçeşehir Koleji Nevşehir Kampüsü Ortaokul Robotik Kodlama Kulübü öğrencileri sene boyunca tasarlamış oldukları oyunları ve ürünleri okulumuzun sergi alanında okulumuz öğrencilerine sunum yaparak deneyimlerini paylaştı.

Öğrenciler hem eğlendi hem de kodlama ve robotik alanında neler yapabileceklerinin farkına vardı. Bahçeşehir koleji eğitimi önemseyenlerin eğitime gönül verenlerin okuludur.

Başarıyı ve güzellikleri paylaşmak dileğiyle.

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.