MEB Müdürü KGK'yı Ziyaret Etti

Eğitim 16.03.2022 - 14:50, Güncelleme: 26.03.2022 - 15:17
 

MEB Müdürü KGK'yı Ziyaret Etti

Mardin Il Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden Nevşehir Il Milli Eğitim Müdürü

Mardin Il Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden Nevşehir Il Milli Eğitim Müdürü olarak Nevşehir'de göreve başlayan Memet Polat Küresel Gazeteciler Konseyi Nevşehir İl Temsilcisi ve İnternet Sitemiz Imtiyaz Sahiplerinden Muammer Başer'i ziyaret etti Nevşehir'e atandığı günden bugüne kadar birçok önemli projeyi hayata geçirmesiyle adından soz ettiren Polat öncelikli olarak kendi özel telefonunu paylaşarak "Sizden ricam Nevşehir'de Eğitim ve Öğretim Konusundaki gördüğünüz sıkıntıları direk bana bildirin" diyerek,Eğitim ve Öğretim konusuna ne kadar önem verdiğini göstermiş oldu. Ziyarette söz alan Küresel Gazeteciler Konseyi Nevşehir İl Temsilcisi ve İnternet Sitemiz Imtiyaz Sahiplerinden Muammer Başer "Sizi Bur'da agırlamaktan son derece memnunuz,Nevşehir'de Eğitim ve Öğretim konusunda yaşanan sorun ve sıkıntıları sizinle birlikte çözmek için biz basın olarak sizde Milli Eğitim Müdürü olarak birlikte çalışmaktan büyük memnuniyet duyacağımızı bilmenizi isterim" dedi. Nevşehir Il Milli Eğitim Müdürü Memet Polat "Nevşehir'de Amacımız Eğitim ve Öğretim'de ve Türkiye genelinde ismini duyurmuş bir Il haline getirmek,bu amaç için sizlerle birlikte çalışmak bizim için çok önemli. Bizi Eğitim ve Öğretim konusunda,Eğitim Camiasının sorunları hakkında bilgilendirirseniz sorunun çözümü konusunda büyük bir adım atmış oluruz, diger bir konu ise mehmet çalışkan okulumuzun kaloriferlerinin yanmaması, burdaki sıkıntı gibi çok okulumuzda aynı sıkıntılar va, bürülör sistemi değişti ama zaman alıyor bugun yarın problem kalkıyor " şeklinde konuştu. Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.
Mardin Il Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden Nevşehir Il Milli Eğitim Müdürü

Mardin Il Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden Nevşehir Il Milli Eğitim Müdürü olarak Nevşehir'de göreve başlayan Memet Polat Küresel Gazeteciler Konseyi Nevşehir İl Temsilcisi ve İnternet Sitemiz Imtiyaz Sahiplerinden Muammer Başer'i ziyaret etti

Nevşehir'e atandığı günden bugüne kadar birçok önemli projeyi hayata geçirmesiyle adından soz ettiren Polat öncelikli olarak kendi özel telefonunu paylaşarak "Sizden ricam Nevşehir'de Eğitim ve Öğretim Konusundaki gördüğünüz sıkıntıları direk bana bildirin" diyerek,Eğitim ve Öğretim konusuna ne kadar önem verdiğini göstermiş oldu.

Ziyarette söz alan Küresel Gazeteciler Konseyi Nevşehir İl Temsilcisi ve İnternet Sitemiz Imtiyaz Sahiplerinden Muammer Başer "Sizi Bur'da agırlamaktan son derece memnunuz,Nevşehir'de Eğitim ve Öğretim konusunda yaşanan sorun ve sıkıntıları sizinle birlikte çözmek için biz basın olarak sizde Milli Eğitim Müdürü olarak birlikte çalışmaktan büyük memnuniyet duyacağımızı bilmenizi isterim" dedi.

Nevşehir Il Milli Eğitim Müdürü Memet Polat "Nevşehir'de Amacımız Eğitim ve Öğretim'de ve Türkiye genelinde ismini duyurmuş bir Il haline getirmek,bu amaç için sizlerle birlikte çalışmak bizim için çok önemli. Bizi Eğitim ve Öğretim konusunda,Eğitim Camiasının sorunları hakkında bilgilendirirseniz sorunun çözümü konusunda büyük bir adım atmış oluruz, diger bir konu ise mehmet çalışkan okulumuzun kaloriferlerinin yanmaması, burdaki sıkıntı gibi çok okulumuzda aynı sıkıntılar va, bürülör sistemi değişti ama zaman alıyor bugun yarın problem kalkıyor " şeklinde konuştu.

Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.