Bu Kampanya'ya Destek Olmak Şart...

Eğitim 15.03.2022 - 14:20, Güncelleme: 16.03.2022 - 13:48
 

Bu Kampanya'ya Destek Olmak Şart...

Nevşehir'de Çok Önemli bir Okuldan Çok Önemli bir proje hayata geçiyor.

Nevşehir'de Çok Önemli bir Okuldan Çok Önemli bir proje hayata geçiyor. Nevşehir RTE Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi Kitap okumak isteyen Gençler için bir ışık yaktı sizden destek bekliyor. Okul Yönetimi "Bir Kitap da Senden Olsun"  kampanyasını başlattı.Nevşehir RTE Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi Yetkilileri bu konuda "Bir Kitap da Senden Olsun" dedik, çıktık yola. Biliyoruz ki, bir kitap bir dünya; biliyoruz ki bir kitap bir umut; biliyoruz ki, bir kitap bir gelecek. Recep Tayyip Erdoğan Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak farklı projelere imza atmaya devam ediyoruz. Bu yüzden bir kez daha yollardayız, yeni bir seferdeyiz. Kardeş okul projesi kapsamında kardeş okulumuza kitap desteği sağlamak için çıktık yola. Yaptığımız istişareler neticesinde kardeş okulumuzun kitap desteğine ihtiyacı olduğunu öğrendik. Okulumuz bünyesinde, öğretmen, öğrenci ve velilerimizin destekleri ile kitap toplama kampanyası başlattık. Kullanılmış ama temiz, roman ve hikayeleri toplamaya karar verdik. Yeni eser almak isteyenleri ihtiyaçlar dahilinde yönlendirdirmeye çalıştık. Ve böylece hem kardeş okulumuzun ihtiyacı olan kitap teminini sağlamak istedik hem de öğrencilerimize paylaşmayı ve hediyeleşmeyi hatırlatmak istedik. Kitap toplama kampanyamız 17 Mart 2022, Perşembe gününe kadar devam etmektedir. Bu kampanya katkı sunmak isteyenler afişteki numaralar üzerinden okulumuza ulaşabilirler. Unutmayalım ki, çevremiz, geçmişimiz bir kitapla hayatı değişen insanların örnekleri ile dolu. Bizim için çok bir şey ifade etmeyen bir kitap, Okuma aşkı ile yanan gönüllere bir su, okumak için kitap bekleyen gözlere bir umut olabilir'' açıklamasını yaptılar.. Bu Kampanya'ya Tüm Nevşehir Halkından Destek Bekleniyor...
Nevşehir'de Çok Önemli bir Okuldan Çok Önemli bir proje hayata geçiyor.

Nevşehir'de Çok Önemli bir Okuldan Çok Önemli bir proje hayata geçiyor.

Nevşehir RTE Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi Kitap okumak isteyen Gençler için bir ışık yaktı sizden destek bekliyor.

Okul Yönetimi "Bir Kitap da Senden Olsun"  kampanyasını başlattı. Nevşehir RTE Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi Yetkilileri bu konuda "Bir Kitap da Senden Olsun" dedik, çıktık yola. Biliyoruz ki, bir kitap bir dünya; biliyoruz ki bir kitap bir umut; biliyoruz ki, bir kitap bir gelecek.
Recep Tayyip Erdoğan Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak farklı projelere imza atmaya devam ediyoruz. Bu yüzden bir kez daha yollardayız, yeni bir seferdeyiz.

Kardeş okul projesi kapsamında kardeş okulumuza kitap desteği sağlamak için çıktık yola. Yaptığımız istişareler neticesinde kardeş okulumuzun kitap desteğine ihtiyacı olduğunu öğrendik. Okulumuz bünyesinde, öğretmen, öğrenci ve velilerimizin destekleri ile kitap toplama kampanyası başlattık. Kullanılmış ama temiz, roman ve hikayeleri toplamaya karar verdik. Yeni eser almak isteyenleri ihtiyaçlar dahilinde yönlendirdirmeye çalıştık. Ve böylece hem kardeş okulumuzun ihtiyacı olan kitap teminini sağlamak istedik hem de öğrencilerimize paylaşmayı ve hediyeleşmeyi hatırlatmak istedik.

Kitap toplama kampanyamız 17 Mart 2022, Perşembe gününe kadar devam etmektedir. Bu kampanya katkı sunmak isteyenler afişteki numaralar üzerinden okulumuza ulaşabilirler. Unutmayalım ki, çevremiz, geçmişimiz bir kitapla hayatı değişen insanların örnekleri ile dolu. Bizim için çok bir şey ifade etmeyen bir kitap, Okuma aşkı ile yanan gönüllere bir su, okumak için kitap bekleyen gözlere bir umut olabilir'' açıklamasını yaptılar..

Bu Kampanya'ya Tüm Nevşehir Halkından Destek Bekleniyor...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.