BELEDİYE

Yalan Dolan Nevşehir'de

Yaşam 24.02.2022 - 23:20, Güncelleme: 25.02.2022 - 09:02
 

Yalan Dolan Nevşehir'de

Ünlü oyuncu Cengiz Küçükayvaz’ın yazıp yönettiği bol güldürülü

Ünlü oyuncu Cengiz Küçükayvaz’ın yazıp yönettiği bol güldürülü ‘Yalan Dolan’ adlı tiyatro oyunu 26 Şubat Cumartesi akşamı Nevşehir’de sahnelenecek. Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kültür ve Sanat Etkinlikleri çerçevesinde tiyatro dünyasının usta isimleri Nevşehir’de tiyatro severler ile buluşuyor. Geçtiğimiz hafta sonu Suna Keskin, Melek Baykal ve Nedim Saban gibi tiyatro dünyasının ustalarını bir araya getiren “Ahududu” adlı tiyatro oyununun sahnelendiği Nevşehir’de bu hafta ise Cengiz Küçükayvaz’ın yazıp yönettiği bol güldürülü ‘Yalan Dolan’ adlı tiyatro oyunu sahnelenecek. Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde sahnelenecek 2 perdelik komedi türündeki oyunda, 4 arkadaş ve eşlerinin başına gelenler mizahi bir dille sahneye konacak. Cengiz Küçükayvaz’ın yanı sıra Züleyha Karyağdı, Tarık Karyağdı, Tuncay Çağıl gibi tecrübeli isimlerin rol aldığı oyun için biletler Nevşehir Belediyesi Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde satışa çıktı
Ünlü oyuncu Cengiz Küçükayvaz’ın yazıp yönettiği bol güldürülü
Ünlü oyuncu Cengiz Küçükayvaz’ın yazıp yönettiği bol güldürülü ‘Yalan Dolan’ adlı tiyatro oyunu 26 Şubat Cumartesi akşamı Nevşehir’de sahnelenecek.
Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kültür ve Sanat Etkinlikleri çerçevesinde tiyatro dünyasının usta isimleri Nevşehir’de tiyatro severler ile buluşuyor.
Geçtiğimiz hafta sonu Suna Keskin, Melek Baykal ve Nedim Saban gibi tiyatro dünyasının ustalarını bir araya getiren “Ahududu” adlı tiyatro oyununun sahnelendiği Nevşehir’de bu hafta ise Cengiz Küçükayvaz’ın yazıp yönettiği bol güldürülü ‘Yalan Dolan’ adlı tiyatro oyunu sahnelenecek.
Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde sahnelenecek 2 perdelik komedi türündeki oyunda, 4 arkadaş ve eşlerinin başına gelenler mizahi bir dille sahneye konacak.
Cengiz Küçükayvaz’ın yanı sıra Züleyha Karyağdı, Tarık Karyağdı, Tuncay Çağıl gibi tecrübeli isimlerin rol aldığı oyun için biletler Nevşehir Belediyesi Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde satışa çıktı

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.