BELEDİYE

Vali Elleriyle Ikram Etti

Yaşam 22.02.2022 - 20:58, Güncelleme: 23.02.2022 - 14:34
 

Vali Elleriyle Ikram Etti

Nevşehir'e atandığı günden bugüne makamında oturmak yerine

Nevşehir'e atandığı günden bugüne makamında oturmak yerine, Köy,Kasaba, Esnaf ve Ev ziyaretleri yapan Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel bugün beğeni kazanmış durumda. Boş bulduğu her fırsatta ya köy gezisi ya ev ziyareti yapan Vali Becel En Belku'de çoğu Nevşehir'linin bildiği Kayaaltı Köyünde mimiklerle buluştu. Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel burada çocuklara Elleriyle Kestane Ikram etti Çocuklarla bir süre sohbette eden Vali Becel okulun ve Köyün sorunlarını dinlemeyide ihmal etmedi. Nevşehir Valiligi geziye ilişkin "Kayaaltı Köyümüzde öğrencilerimizle buluştuk Valimiz İnci Sezer Becel, Hacıbektaş İlçesine bağlı Kayaaltı Köyü İlkokul’unu ziyaret etti. Vali Becel, eğitim gören öğrencilerle yakından ilgilenerek, elleriyle kestane ikram etti" denildi
Nevşehir'e atandığı günden bugüne makamında oturmak yerine

Nevşehir'e atandığı günden bugüne makamında oturmak yerine, Köy,Kasaba, Esnaf ve Ev ziyaretleri yapan Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel bugün beğeni kazanmış durumda.

Boş bulduğu her fırsatta ya köy gezisi ya ev ziyareti yapan Vali Becel En Belku'de çoğu Nevşehir'linin bildiği Kayaaltı Köyünde mimiklerle buluştu. Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel burada çocuklara Elleriyle Kestane Ikram etti Çocuklarla bir süre sohbette eden Vali Becel okulun ve Köyün sorunlarını dinlemeyide ihmal etmedi.

Nevşehir Valiligi geziye ilişkin "Kayaaltı Köyümüzde öğrencilerimizle buluştuk Valimiz İnci Sezer Becel, Hacıbektaş İlçesine bağlı Kayaaltı Köyü İlkokul’unu ziyaret etti. Vali Becel, eğitim gören öğrencilerle yakından ilgilenerek, elleriyle kestane ikram etti" denildi

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.