İHH Kadın Kollarından “İyilik Günü”

Yaşam 21.02.2022 - 17:18, Güncelleme: 21.02.2022 - 17:21
 

İHH Kadın Kollarından “İyilik Günü”

Nevşehir İHH Kadın Kolları tarafından “İyilik Günü” programı düzenlenecek

Nevşehir İHH Kadın Kolları tarafından “İyilik Günü” programı düzenlenecek. Program, 24 Şubat Perşembe saat 13.30’da Monza Düğün Salonunda düzenlenecek olan hanımlara yönelik olacak. Kasım ayında geçirdiği elim trafik kazasının ardından ebediyete uğurlanan, Uçak mühendisi ve İHH gönüllüsü Tarık Kesekci’nin kıymetli annesi Beyhan Kesekci, “İyilik Günü” adlı programda, Baykar tarafından üretilen insansız hava araçlarında uçuş performans ve analiz mühendislik takımının liderliği görevini yapan oğlu Tarık Kesekci’yi anlatacak. İHH gönüllüsü olarak İHH’nın yurt dışı faaliyetlerinde de görev alan Kesekci’nin iyilik yolculuğunun anlatılacağı programdan elde edilecek gelirler, ihtiyaç sahibi dar gelirli ailelerin ve yetim çocukların giderlerinde kullanılacak. İHH’dan yapılan açıklamada iyilik gönüllüsü tüm hanımlar programa davet edildi.
Nevşehir İHH Kadın Kolları tarafından “İyilik Günü” programı düzenlenecek
Nevşehir İHH Kadın Kolları tarafından “İyilik Günü” programı düzenlenecek.

Program, 24 Şubat Perşembe saat 13.30’da Monza Düğün Salonunda düzenlenecek olan hanımlara yönelik olacak.

Kasım ayında geçirdiği elim trafik kazasının ardından ebediyete uğurlanan, Uçak mühendisi ve İHH gönüllüsü Tarık Kesekci’nin kıymetli annesi Beyhan Kesekci,

“İyilik Günü” adlı programda, Baykar tarafından üretilen insansız hava araçlarında uçuş performans ve analiz mühendislik takımının liderliği görevini yapan oğlu Tarık Kesekci’yi anlatacak.

İHH gönüllüsü olarak İHH’nın yurt dışı faaliyetlerinde de görev alan Kesekci’nin iyilik yolculuğunun anlatılacağı programdan elde edilecek gelirler, ihtiyaç sahibi dar gelirli ailelerin ve yetim çocukların giderlerinde kullanılacak.

İHH’dan yapılan açıklamada iyilik gönüllüsü tüm hanımlar programa davet edildi.

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.