Umke'cilere Teşekkür..

Yaşam 11.02.2022 - 10:53, Güncelleme: 11.02.2022 - 10:53
 

Umke'cilere Teşekkür..

Nevşehir Türk Sağlık Sen Il temsilcisi Turgay Çetin Umke'yi ziyaret ederek teşekkür etti.

Nevşehir Türk Sağlık Sen Il temsilcisi Turgay Çetin Umke'yi ziyaret ederek teşekkür etti. Çetin "Ülke ülkemiz için çok önemli bir sağlık birini,her türlü doğal afette,selde,depremde her türlü felakette arama kurtarma gibi insana dokunan önemli bir görevi yerine getiriyor,onlara teşekkür ediyorum" dedi.Nevşehir Türk Sağlık Sen Il temsilcisi Turgay Çetin konuşmasına "Nevşehir UMKE ziyaretinden cansız bir hatıra.Her şartta ve koşulda görev aşkıyla çalışan emektar sağlık gönüllülerine selam olsun" açıklamasını yaptı.
Nevşehir Türk Sağlık Sen Il temsilcisi Turgay Çetin Umke'yi ziyaret ederek teşekkür etti.
Nevşehir Türk Sağlık Sen Il temsilcisi Turgay Çetin Umke'yi ziyaret ederek teşekkür etti. Çetin "Ülke ülkemiz için çok önemli bir sağlık birini,her türlü doğal afette,selde,depremde her türlü felakette arama kurtarma gibi insana dokunan önemli bir görevi yerine getiriyor,onlara teşekkür ediyorum" dedi. Nevşehir Türk Sağlık Sen Il temsilcisi Turgay Çetin konuşmasına "Nevşehir UMKE ziyaretinden cansız bir hatıra.Her şartta ve koşulda görev aşkıyla çalışan emektar sağlık gönüllülerine selam olsun" açıklamasını yaptı.

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.