Kapadokya EMITT Fuarında

Yaşam 09.02.2022 - 00:02, Güncelleme: 09.02.2022 - 12:25
 

Kapadokya EMITT Fuarında

Yıllardır Düzenlenen Türkiye'nin en önemli Turizm Fuarlarında birisi olan kısa adı EMITT

Yıllardır Düzenlenen Türkiye'nin en önemli Turizm Fuarlarında birisi olan kısa adı EMITT;25. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı bugün başlıyor. Kapadokya Alan Başkanlığı Öncülüğünde Nevşehir'de Fuar'da yerini almış durumda. Nevşehir Valiligi Emitt fuarına ilişkin olarak "EMITT 2022 Başlıyor.Turizm zirvesi konumundaki Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı yarın misafirlerine kapılarını açıyor.Kapadokya Bölgesi’nin de yer alacağı EMITT fuarı 9-12 Şubat tarihlerinde İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek." Açıklamasını yayınladı.
Yıllardır Düzenlenen Türkiye'nin en önemli Turizm Fuarlarında birisi olan kısa adı EMITT

Yıllardır Düzenlenen Türkiye'nin en önemli Turizm Fuarlarında birisi olan kısa adı EMITT;25. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı bugün başlıyor. Kapadokya Alan Başkanlığı Öncülüğünde Nevşehir'de Fuar'da yerini almış durumda. Nevşehir Valiligi Emitt fuarına ilişkin olarak "EMITT 2022 Başlıyor.Turizm zirvesi konumundaki Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı yarın misafirlerine kapılarını açıyor.Kapadokya Bölgesi’nin de yer alacağı EMITT fuarı 9-12 Şubat tarihlerinde İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek." Açıklamasını yayınladı. IMG-20220209-WA0003.jpg

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.